Label65 Rolgordijn elektrisch reageert niet(meer)

Wanneer je rolgordijn niet (meer) reageert kunnen er verschillende oorzaken zijn .

1. Staat het rolgordijn aan ?

zie foto

2. Is de accu opgeladen van het rolgordijn  ?

3. Batterij afstandsbediening wellicht leeg ?

4. Gebruik je de juiste afstandsbediening ?

er zijn namelijk 2 soorten motoren : mono en bi directioneel , beide motoren hebben een andere afstand bediening nodig

Check ook dit artikel: Label 65 Electrische (Houten) Jaloezieën / Rolgordijnen Plisse / Duette / Vouwgordijnen instellen

5. Gebruik de de juiste oplader ?

Voor de rode mono motoren gebruik je deze oplader: DC 212

Voor de Bi directionele grijze motor gebruik je deze oplader , standaard kabel en USB lader

Of de USB kabel voorzien van magnetische plug