Account

Nieuw : Luxaflex®PowerView® Automation GEN 3.0

Luxaflex Introduceert Powerview 3.0  !

Grootste pluspunt : BlueTooth Technologie +ingebouwde accu's !

PowerView® Automation is een elektrisch bedieningssysteem waarmee je raambekleding automatisch kunt bedienen via je smartphone of tablet. Je kunt het systeem bedienen met de PowerView® Automation App  Gen 3.0, de PowerView® Automation afstandsbediening ( Gen 3.0),

Het PowerView® Automation systeem is compatibel met verschillende domoticatechnologieën zoals Amazon® Alexa, Google® Assistant en Athom® Homey. De PowerView® Automation app werkt op zowel Apple® iOS als Android™ apparaten.

De Hub verbindt draadloos met je Wi-Fi-netwerk en fungeert als het centrale brein van het PowerView® Automation netwerk. Het slaat alle instellingen op en activeert scènes voor de PowerView® Automation producten. De Hub is verkrijgbaar in de kleur wit.

Kortom, met PowerView® Automation kun je je raambekleding eenvoudig en slim bedienen met behulp van je smartphone, tablet of andere compatibele apparaten.

Je kan het collectieboek hier downloaden

https://www.luxaflexdealerinfo.nl/alle-pos-materiaal/collectieboek-digitaal

Tip : extra enter als je op de pagina bent !

Onderdaan de pagina vind je de startopguide voor je PowerView® Automation

Klik hier voor de uitgebreide FAQ
Klik hier voor alle  instructie video's

Veelgestelde vragen  (kort)

Wat is het verschil tussen  PowerView® Gen 2.0 en Gen 3.0

Gen 2.0 wordt het signaal verstuurt over het wifi net werk Gen 3.0 werkt d.v.m. de Blue Tooth technologie
Bij Gen 3.0 zit de accu ingebouwd in de bovenbak en oplaadbaar via USB-C

Is Gen 2.0 compatible met Gen 3.0

Helaas is dit niet mogelijk , heeft u producten gekocht voor 1 juni 2023 dan zijn het Luxaflex Gen 2.0 producten

Wat is het verschil tussen  PowerView® Gen 2.0 en Gen 3.0

Gen 2.0 wordt het signaal verstuurt over het wifi net werk Gen 3.0 werkt d.v.m. de Blue Tooth technologie
Bij Gen 3.0 zit de accu ingebouwd in de bovenbak en oplaadbaar via USB-C

Heb ik een Gateway (hub) nodig om mijn Luxaflex PowerView® producten te bedienen ?

Nee , je kan de producten bedienen met een Remote (afstandsbediening) of d.m.v. downloaden van de Luxaflex Powerview App . Je kiest voor een Gateway als je het volgende wenst :

1.Bedienen op afstand bv als je met vakantie bent of als je wenst te connecten met slimme speakers zoals Amazon® Alexa, en Google.

2.Heb je meerdere verdiepingen waar PowerView® producten hangen : Kies dan voor 1 Gateway  per verdieping : De Gateway zorgt er dan voor dan het signaal op elke verdieping strek genoeg is waardoor de Powerview producten snel en goed reageren.

Is Gen 2.0 nog leverbaar  ?

Ja Gen 2.0 is nog wel leverbaar maar uitlopend. Heb je al Powerview producten hangen die je voor 1 juni 2023 hebt gekocht dan kan kan je dit aangeven in je bestelling !  We leveren vanaf 15-6-2023 standaard Powerview GEN 3.0 uit

Kan ik elk Luxaflex Product in Powerview® Gen 3.0 bestellen ?

Hieronder vind je een overzicht welke producten te bestellen zijn

Luxaflex Duette Shades

Luxaflex Rolgordijnen

Luxaflex Twist

Luxaflex Vouwgordijnen

Welke apparaten worden ondersteund door de PowerView® App?

De PowerView® App werkt zowel op iOS-apparaten (met iOS 14.0 en hoger) als op Android-apparaten

(met Android 9 en hoger)

Zit de accu in de bovenbak of niet ?

Bij Gen 3.0 zit de accu ingebouwd in de bovenbak , je hebt dus geen last bij montage van een losse accu pack die je moet monteren.
Bij de Gen 2.0 werd er altijd een externe accu meegeleverd.

Wat zijn de inbouwmaten van de Luxaflex Duette Shades Gen 3.0 Powerview producten ?

Duette shade 25 , 32  en 64 mm mm  Powerview Gen 3.0 Bovenbak

Wat zijn de min max maten voor Luxaflex Duettes shades Powerview® met Gen 3.0 interne accu

plooibreedte mm minimaal breedtemaximaal breedtemin hoogtemax hoogtemax m2

Rechthoek

Top Down /

Bottom Up

25 /32 / 64500 mm3600 mm450 mm2700 mm9*
Rechthoek Standaard

25 /32 / 64

450 mm 3600 mm 250 mm3000 mm 9**
**let op onderstaande stoffen hebben ander min max maten

Duette Fixé 25 / 32 Elan Leaves & Batiste Soria

2200 mm

Duette Fixé 25 / 32 Elan Fresco Ombre, Elan Terrazzo, Elan Carrara, Elan Suello, Batiste Fresco

en Batiste Plain Duo Tone

3000 mm

Duette® Architella 32 Batiste/Elan

2600 mm

Duette® Architella 32 Batiste RD/Elan RD

2600 mm

Duette Fixé Batiste 25

2600 mm

-Maximale maatvoering is stofafhankelijk; in onze configurator word automatisch berekend op de ingevulde maten welke stof wel of eventueel niet mogelijk is ! Check hier > Luxaflex® Duette Shades

Wat zijn de min max maten voor Luxaflex Rolgordijnen  Powerview® met Gen 3.0 interne accu

minimaal breedtemaximale breedte
min hoogtemax hoogtebuisdikte

530 mm2500 mm300 mm300 mm4000 mm*31 + 37 mm
* max hoogte afhankelijk van de gekozen stof

-Maximale maatvoering is stofafhankelijk; in onze configurator word automatisch berekend op de ingevulde maten welke stof wel of eventueel niet mogelijk is ! Check hier > Luxaflex®Rolgordijnen

Wat zijn de min max maten voor Luxaflex Vouwgordijnen  Powerview® met Gen 3.0 interne accu

Stofgewicht

incl.

voering

gr./m2

minimaal breedte

maximale breedte

min hoogte

max hoogtemax m2

PowerView®

Automation

Gen 3.0 EOS

ongevoerd

800 mm3000 mm 600 mm3000 mm9

PowerView®

Automation

Gen 3.0 EOS met

standaard of

verduisterende

voering

800 mm 3000 mm600 mm3000 mm 8/7/6 ***

*** afhankelijk stofklasse

-Maximale maatvoering is stofafhankelijk; in onze configurator word automatisch berekend op de ingevulde maten welke stof wel of eventueel niet mogelijk is ! Check hier > Luxaflex®Vouwgordijnen

Wat zijn de min max maten voor Luxaflex Twist Rolgordijnen  Powerview® met Gen 3.0 interne accu

minimaal breedte

maximale breedte

min hoogtemax hoogte

550 mm2750 mm
300 mm2800 mm

-Maximale maatvoering is stofafhankelijk; in onze configurator word automatisch berekend op de ingevulde maten welke stof wel of eventueel niet mogelijk is ! Check hier > Twist Rolgordijnen