Account

Wat is er nieuw bij de PowerView® Automation Gen 3 RemoteConnect™ ?

Met de introductie van PowerView® Automation Gen 3 is RemoteConnect™ volledig vernieuwd. Of je nu een consument, installateur of dealer bent, RemoteConnect™ biedt meer controle over PowerView® Huizen dan ooit tevoren. Met deze functie kun je niet alleen scènes activeren vanaf elke locatie ter wereld, maar ook individuele producten bedienen en scènes en tijdprogramma's maken, bewerken en verwijderen.

Een van de beste nieuwe mogelijkheden is dat klanten jou als dealer of installateur kunnen toevoegen als gebruiker van hun Huis. Hierdoor kun je op afstand toegang krijgen tot hun PowerView® Huis en veel vragen direct vanuit jouw locatie oplossen. Dit vermindert het aantal huisbezoeken aanzienlijk.

Met RemoteConnect™ kun je het volgende doen:

Bedien jouw hele Huis, inclusief individuele producten en scènes, vanaf bijna elke plek ter wereld.

Er is tweerichtingscommunicatie, wat betekent dat je in realtime kunt zien hoe producten bewegen in de app. Hierdoor weet je zeker dat elk product het door jou verzonden commando heeft ontvangen.

Voeg op elk gewenst moment een gebruiker toe aan het PowerView® Huis, zoals een dealer of installateur, om op afstand het Huis te bekijken en problemen op te lossen.

Maak, wijzig en verwijder scènes en tijdprogramma's.

Pas individuele product- en kamerinstellingen aan.

Hieronder vind je een overzicht van wat je kunt doen met RemoteConnect™ voor verschillende functies en bedieningselementen in PowerView® Gen 3:

Individuele producten:

• Bedien jouw product.
  • Selecteer een product en laat het een kleine beweging maken.
  • Wijzig de instellingen van het product, zoals de naam, het stroomtype en de toewijzing aan een kamer.
  • Pas de favorieten van het product aan.
  • Let op: je kunt de positie van het product niet langzaam aanpassen.

Kamers:

• Maak nieuwe kamers aan en wijs eerder ontdekte producten toe aan deze kamers.
  • Wijzig de instellingen van de kamer en het product.
  • Pas de favorieten van het product aan.
  • Let op: je kunt geen nieuwe, onontdekte producten aan een kamer toevoegen.

Scènes:

• Activeer scènes.
  • Maak nieuwe scènes aan.
  • Wijzig of verwijder bestaande scènes.

Tijdprogramma's:

• Schakel tijdprogramma's in en uit.
  • Maak nieuwe tijdprogramma's aan.
  • Wijzig of verwijder bestaande tijdprogramma's.

Afstandsbediening:

• Bekijk de groepsconfiguraties van elke afstandsbediening.
  • Wijzig de namen van afstandsbedieningen.
  • Let op: je kunt geen groepsconfiguraties wijzigen en synchroniseren voor nieuwe afstandsbedieningen.

Gateway:

• Bekijk de kamerconfiguratie van elke gateway.
  • Bekijk de Gateway led-tabel.
  • Wijzig de naam van een gateway.
  • Let op: je kunt geen gateway-netwerk herconfigureren of een wifi-verbinding toevoegen aan een gateway.