Gen 3.0 + Google Assistant

Hier is de snelstartgids om je raambekleding te bedienen met Google Assistant en het Luxaflex® PowerView® Automation-systeem:

Stap 1: Installatievereisten

Zorg ervoor dat je de volgende items hebt:

Het PowerView® systeem geïnstalleerd en operationeel.

De PowerView® App geïnstalleerd op je mobiele apparaat en een PowerView® account aangemaakt met een geregistreerde PowerView® Gateway.

Stap 2: Google Assistant activeren

Zorg ervoor dat je een apparaat hebt waarop Google Assistant is geactiveerd en dat is gekoppeld aan je Google-account. Dit kan bijvoorbeeld een Google Home-apparaat of een mobiel apparaat zijn met de Google Assistant-app geïnstalleerd.

Stap 3: Google Home of Google Assistant-app installeren

Download en installeer de Google Home-app of de Google Assistant-app op je mobiele apparaat. Deze apps zijn beschikbaar in de app store van je apparaat.

Stap 4: PowerView® koppelen aan Google Assistant

Open de Google Home-app of de Google Assistant-app op je mobiele apparaat.

Ga naar de instellingen van de app en zoek naar de optie "Apparaten toevoegen" of "Apparaten beheren".

Kies de optie "Apparaat instellen" en zoek naar "PowerView" in de lijst met beschikbare apparaten.

Selecteer PowerView en volg de instructies op het scherm om het koppelingsproces te voltooien.

Stap 5: Spraakopdrachten gebruiken

Zodra je PowerView® is gekoppeld aan Google Assistant, kun je spraakopdrachten gebruiken om je raambekleding te bedienen. Enkele voorbeeldopdrachten zijn:

"Hey Google, open de gordijnen in de woonkamer."

"Hey Google, sluit alle jaloezieën."

"Hey Google, stel de zonwering op 50%."

Opmerking: Zorg ervoor dat je de naam van de ruimte en de raambekleding in de spraakopdracht correct gebruikt, zoals deze zijn ingesteld in de PowerView® App.

Dat is alles! Nu kun je je raambekleding bedienen met spraakopdrachten via Google Assistant en genieten van het gemak van geautomatiseerde raambekleding.

Assistant/Home App.