Gen 3.0 + Amazon Alexa

Met Amazon Alexa stemcommando's kun je eenvoudig en veilig je raambekleding bedienen via Alexa-enabled home devices. Om je raambekleding met spraakopdrachten te kunnen bedienen, volg je deze stappen:

• Installeer het PowerView® systeem en maak een PowerView® account aan met een geregistreerde PowerView® Gateway.
  • Activeer Alexa op een compatibel apparaat en koppel het aan je Amazon-account.
  • Download en installeer de Alexa-app op je mobiele apparaat.

Belangrijke tips:

• Zorg ervoor dat je PowerView® Gateway verbonden is met je systeem voordat je Amazon Alexa inschakelt in de PowerView® App.
  • Nadat je succesvol je PowerView® Automation systeem hebt gesynchroniseerd met Amazon Alexa, kun je de Alexa-app raadplegen voor meer informatie over de PowerView® skill.
  • Maak gebruik van de functie "Groepen" in de Alexa-app om je PowerView® producten en scènes te combineren met andere slimme apparaten in huis. Hiermee kun je ook meerdere PowerView® scènes groeperen voor geïntegreerde spraakgestuurde bediening.

Ontdek het gemak van het bedienen van je raambekleding met Amazon Alexa stemcommando's en geniet van een naadloze smart home ervaring.

Regenerate response